O nas

 

V podjetju GRAS-GRUBER, d.o.o. dajemo poudarek dobremu ter kvalitetnemu delu, korektnemu ter poštenemu poslovanju z vsakim naročnikom in spoštljivemu odnosu do materiala. V dosedanjih več kot deset-letnih izkušnjah se je pokazalo, da je izbrana poslovna pot pravilna.
S kvaliteto in roki izdelave smo dosegli, da smo vse kupce, ki smo jih pridobili, tudi obdržali. Z dobrim delom, posodabljanjem strojne opreme in promocijo podjetja pa se naš krog širi iz Šaleške doline v celoten slovenski prostor.
Z vrhunskimi gravirnimi stroji (UNICA, IS-700, L-solution 300) so možnosti našega dela neomejene. Graviramo tudi na paleto raznovrstnih materialov razlicnih oblik (plastika, les, medenina, aluminij, kamen, steklo, usnje, nalepke, papir … ).
 
Želimo biti prijazni, dostopni, informativni in uporabni, s ceno in kvalitetnim delom pa preseči Vaše želje.

Zato Vas vabimo v naše podjetje na neobvezen obisk, kjer Vam bomo predstavili celovito ponudbo, ugotovili morebitne skupne točke in se ob kavi pogovorili o možnem sodelovanju.

Vizija - želimo biti podjetje, ki s svojim znanjem, konkurenčnostjo in kakovostnimi storitvami uspešno presega želje in pričakovanja svojih strank.
 
Poslanstvo - sodelujemo z družbenim, poslovnim in športnim okoljem. Pri tem gledamo na poslovanje dolgoročno in poskušamo kar najbolje zadovoljiti potrebe naših strank. 


ZGODOVINA 1996 -

Oče je začel svojo samostojno poslovno pot kot "GRAS - Stanislav GRUBER" samostojni podjetnik leta 1996 v prostorih bivšega EKO-ta. Po 8 mesecih se je, s sinom Luko, ki ga je po letu in pol redno zaposlil v podjetju, preselil v današnje prostore v Rdečo dvorano. Leta 2003 je zaposlil še drugega sina Jureta in tako je podjetje dejansko postalo družinsko podjetje, kjer z veseljem in dobro voljo ustrežemo vsaki želji strankein jo poizkušamo izpolniti.
 

 


V letu 2007 smo začeli z preoblikovanjem podjetja v družbo z omejeno odgovornostjo in preimenovanjem iz GRAS v GRAS - GRUBER, podjetje za graviranje, oblikovanje in športna priznanja d.o.o.

 


 

NOV DELOVNI ČAS!!!

DELOVNI ČAS Preberi več…

NOVICE

Osvežitev logotipa... Preberi več…

Kontakt

Gras-Gruber d.o.o.
Šaleška cesta 3
3320 Velenje

Tel: 03 / 586 - 13 - 50
Mob.: 041 / 658 - 501; 041 / 312 - 014
Fax: 03 / 586 - 70 - 01
E-pošta: info@gras-gruber.com
ID za DDV: SI21735611